Феро призна: Започваме трудно пролетта ВИДЕО

Старши треньорът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов не остана доволен от равенството 1:1 срещу Черно море. Той изрази своето съжаление, че неговите момчета не са стигнали до второ попадение, говори за битката за топ шест и за предстоящия мач с Ботев Гълъбово за Купата на България.

„Мачът се печели с 1:0. С единствената атака ни отбелязаха. Първото полувреме двата отбора имаха равни шансове за голове. Второто го изиграхме по по-добър начин, но заради късата резервна скамейка ни беше трудно. На пейката бяха момчета, които нямат опит. Това е причината.

„Изпуснахме положения, трябваше да сме по-концентрирани. Необходима ни беше победата. Не се получи. Отбора игра добре въпреки късия избор, който имаме за състав. Без да се оплакваме, без да навеждаме глави, ще играем по-добре. Това е пътят“.

„С контузията на Вутов нашият избор е силно ограничен в нападение. Достигнахме до ситуации, липсата на играчи не е причина. Започваме трудно втория полусезон. Имаме линия, която преследваме, няма да се откажем. Ще имаме колебания, ще дойде един момент, в който ще се оправим“.

„Никога не съм казвал, че целта е първата шестица. Ние сме тръгнали и ще извървим път на трудностите. Шест момчета от школата бяха на пейката. Трябва да имаш потенциал, за да издържиш. Преследваме всеки мач да се развиваме“.

„Трудно, приказките на треньора нямат значение. Всичко може да се случи, не трябва да изпадаме в това положение на фаворити. Не подценявам Ботев Гълъбово, ще го предам и на играчите. Притеснявам се за силно ограничения избор. Имаме две момчета, които чакат работна виза“, заяви Ферарио Спасов.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Чи-чо

Чи-чо

29.02.2020 | 22:20

Поредният преминал два пъти през Ботеф тренеры. Изгубих им бройката. Вече .

Отговори
1 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?