Феро: Надявам се в Ботев да налучкаме темпото

Показахме много добра игра и се надявам головете, които днес пропуснахме да вкараме, да сме ги запазили за официалните мачове, каза треньорът на Ботев Ферарио Спасов след победата с 2:0 над Славия в контроата, играна вчера в Коматево.

Естествено, че тази пауза не беше приятна, но се надявам да налучкаме тепмпото и да започнем с победа в първенството. Видях много добри неща в нашия отбор, естествено имаше и слабости", коментира Феро.„

Капитанът на жълто-черните Лъчезар Балтанов, който започна от пейката мача, сподели: "Последните 2 месеца бяха трудни. Най- важното е, че се върнахме живи и здрави. Днес показахме добра игра и кондиция и се надявам да продължим така и в официалните мачове. За нас е важно да започнем с победа и в официалните мачове и да победим Ботев Враца идната събота и веднага да се пренастроим за мача с ЦСКА за Купата. Предстои сгъстен цикъл, но за мен като футболист това е добре, защото мачове сряда- събота ме държат в кондиция".

Причината Балтанов да остане резерва вчера е фактът, че има натрупани картони и Ферарио Спасов няма да го пусне в мача с Ботев Враца, за да не "изгори" за полуфинала с ЦСКА-София" за Купата. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?