Феновете на Спартак към ръководството: Ще строите стадион, а изпадаме в селските групи

Отборът на Спартак (Пловдив)  продължи слабото си представяне в първенството на Югоизточната В група като загуби гостуването си на Левски (Карлово) с 0:2. Домакините, водени от Данаил Бачков, вкараха по едно попадение във всяко едно полувреме. 

Така кючукпарижани не успяха да отбележат гол вече в 9 от последните си 10 официални мача (изключение е само победата с 6:0 над Сокол Марково). "Гладиаторите" останаха с актив от 23 точки.

Поражението доведе до поредната реакция от страна на феновете, които пратиха с поредния си призив към ръководството.

Публикуваме без редакторска намеса позицията на феновете в тяхната страница във Фейсбук:

Ясно е, че играчите толкова си могат, но как ръководството допусна да се стигне дотук? Как ще строите стадион, който ще струва 6 млн. лв., а отборът се "бори" да не изпадне от Трета лига? Нека поне веднъж някой ръководен орган да се извини на феновете за много слабата форма на тима и да се внесе веднъж завинаги яснота за този отбор!

Пак казваме, няма в града по-изстрадали фенове от тези на "гладиаторите", докога ще е така? Някой да каже: Сбъркахме, ще се борим, няма да изпаднем. Тази година ще е нулева и много трудна, ще направим/няма да направим стадион, догодина ще е друго! Толкова ли е трудно?

Вместо да се работи за благото на клуба, ние треперим. Когато е имало хубави неща и ние сме го казвали, но те вече се броят на пръсти, периодът е най-лошият в историята на Спартак! Просто кажете едно "извинявайте" и дайте наде

жда на истинските спартаклии, но без лъжи!

Само Спартак!

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?