Феновете на Локо: Жал ни е за Киро Домусчиев

Феновете на Локомотив публикуваха интересен коментар за мача за Суперкупата с Лудогорец. Публикуваме текста от кайта им mainite.bg без редакторска намеса:

 

Да наливаш пари в празен отбор и накрая да дойде Локо Пловдив и да ти набие шамарите насред София с игра, та да се налага съдията да те спасява.

Да те надиграят!

Съдията да ти е най-добрият играч!

Публиката на противника да е за пример и да ти отнеме светлината на прожекторите!

Всичко това да ти смачка самочувствието дотолкова, че да ти се наложи да приравняваш мача с контрола. Контрола е, Киро, репетиция за купуване на съдии. Само че, Киро, в Европа това не важи. Там важат правила и не те обслужват твои медии, които дори не отразяват мача безпристрастно. Щото отразят ли го, къде ще ти отиде самочувствието?

Нямаше кой да се зарадва на победата ти. „Колетите“ от Биовет – та те даже не се и записаха на платената екскурзия за мача.

Видя, Киро, какво е пример за футболна публика? Публика, която подкрепя без пари, без кренвирши и безплатен транспорт и независимо от резултата! ПУБЛИКА!

А на медиите, които сервилно прикриха съдийските побутвания в полза на Лудогорец и дори не отразиха отменения редовен гол на Локомотив, да напомним – премълчаването на истината не я изтрива. 

А тя е: снощи на мача имаше един отбор и една публика – тези на Локомотив Пловдив!!!

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
l1

l1

05.07.2019 | 12:45

Киро Домусчиев- от турски -domuz-прасе- та киро прасето

Отговори
3 0
Red

Red

05.07.2019 | 11:27

Bravo ,taka za Kircho.

Отговори
6 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?