Следвайте ни

Феновете на Ботев с две инициативи срещу COVID

viber icon

Две благородни инициативи подеха феновете на Ботев в кризисната ситуация, породена от пандемията от коронавирус. Жълто-черните ултраси показаха своята загриженост и се включиха активно в подкрепа на борбата с COVID. Те помогнаха на инициативите под патронажа на Българския червен кръст, като дариха кръв и призоваха и останалите да дадат своя принос. 

"Ботевисти, 

всички сме добре запознати със ситуацията в държавата и света, нещата, които се случват, и тези, които предстоят. Организираните фенове на Ботев винаги сме взимали отношение и не сме стояли безучастни към проблемите на обществотo ни. Затова сега се обръщаме към вас - всички привърженици на Ботев Пловдив, приятелите ни от Спартак Варна и Нефтохимик Бургас, да се присъедините към инициативите под патронажа на БЧК. 

Призоваваме Ви да се включите и дадете своята подкрепа към възрастните хора и тези в нужда, които ще останат по домовете си в следващите седмици, и заедно да им подадем ръка, за да знаят, че не са сами в тези тежки дни", гласи част от посланието на жълто-черните привърженици.

Сдружение ПФК Ботев пък обяви на страницата си, че търси доброволци за подпомагане на Спешна помощ:

"Във връзка с карантините условия и натоварения график на Спешна помощ, откликваме на техния призив.
Търсят се млади и здрави момчета, чиято задача ще бъде да се помага при транспорта на трудноподвижни и болни възрастни хора в град Пловдив.

Дежурствата се извършват от 2 човека на смяна, на 2 смени: от 22:00ч. до 03:00ч. и от 2:00ч. до 07:00ч.,

Всеки доброволец трябва да получи предварителен инструктаж и оторизация за достъп до лечебното заведение, поради което се изисква и предварително уведомление.

Повече информация може да получите на телефон +359896544964".

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?