Фенклубът на Ботев към отбора: Върнете страстта обратно!

Клубът на привържениците на Ботев Пловдив изрази тревога от състоянието на клуба и слабото представяне на първия отбор в първенството. Сдружението на жълто-черните привърженици излезе с призив писмо, което публикуваме без редакторска намеса:

"След 108 години на радост и тъга, върхове и падения, големи победи и големи загуби Ботев Пловдив все още е неразделна част от живота на страшно много хора. Отбор, преминал през войни, смяна на политически режими, икономически сътресения, отбор все още притежаващ третата най-голяма и най-всеотдайната фенска маса в България.

Отново сме изправени до стената и съществуването на отбора ни е застрашено. Задължени сме да продължим делото на нашите предци. Няма как да заличим една светиня, преживяла толкова много! Дългът ни зове да преодолеем и този ад, заради предишните ни успехи и провали, заради безбройните сълзи от делириум и мъка на огромната част от пловдивчаните, интересуващи се от най-великата игра.

Ще преминем и през това, каквото и да ни коства!

Няма да се откажем от Ботев Пловдив! Борили сме се и пак ще се борим!

Отправяме апел към жълто-черното семейство за пълно себераздаване в мача срещу Левски. Нека създадем един малък ад (малък заради капацитета на базата ни) за нашите противници и да оставим сърцата си по трибуните и на терена!

Напред канари, победата е наша!"

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Коко

Коко

21.09.2020 | 22:51

Ти си прав,феновете да не се ослушват и да се захващат с нещо градивно,не всичко е побоища....

Отговори
2 0
коко

коко

21.09.2020 | 20:36

Взимайте пример от Левски и започвайте да градите отбор с ваши кадри ,че няма пари!

Отговори
4 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?