Следвайте ни

Домусчиев разкри заплашвал ли го е Васил Божков ВИДЕО

viber icon

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев опроверга твърденията на бизнесмена Цветомир Найденов, който преди десетина дни заяви, че Васил Божков го е заплашвал. Найденов влезе в жесток конфликт с Божков покрай собствеността на компанията за залози efbet.

Домусчиев обяви това, след като получи награда "Венец на победителя" за принос към спорта в"Нощта на шампионите".

"Васил Божков го познавам добре и никога не ме е заплашвал. Ако има нещо, което г-н Найденов има да казва, да го каже в прокуратурата. Още преди две години, когато трябваше да има забрани в закона за хазарта, аз бях човекът, който беше против. Не мога на този етап да си сменя мнението, но нека изчакаме да видим", заяви Домусчиев.

"Аз съм радетел на това всеки един клуб да има добри стопани, да има богати хора зад себе си. Държавата не ни е толкова богата, за да губим хората, които искат да дават пари за българския спорт. Не мисля, че ще се отрази негативно на футбола, тъй като в момента са повече приказки. Това е много сериозен анализ, а и трябва да видим какво ще стане от цялата тази история", анализира той.

"Съмнявам се, че това са конкретни действия срещу Левски. Това е любимият отбор на народа, както казват много политици. Съмнявам се да има действия, които са насочени срещу Левски", добави Домусчиев.

"Футболът е най-любимият спорт за всички. Още малко ни остава, още една трибуна и трябва да стане готов стадионът в Разград. Това ще е първият нов стадион в България, който отговаря на всички изисквания на УЕФА", каза още босът на делиорманци.

 

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?