Чичо Венци: Левски и ЦСКА да рекламират тенджери и чинии

Босът на Славия и член на Изпълкома на БФС - Венцислав Стефанов, коментира взетите решения на днешното събрание в Националната спортна база "Бояна". 

 
"Има пандемия, пари няма, ние искаме да увеличим отборите в еfbet Лига на 16. Това са глупости. Някой имат болни амбиции - един иска да влиза, друг да не изпадне", заяви босът на "белите".
 
Относно договора за тв правата, той каза:  "Домусчиев е мераклия за следващите 5 години. Дано издържи, защото имаме горчив опит с бТВ, когато накрая останахме без пари. Дано сега успеят да устискат до края." 
 
"От медиите чувам, че Левски и ЦСКА имат претенции относно ТВ правата. Те имат много претенции, но с кого ще играят? Ние решението за преразпределението на правата сме го взели отдавна и то е такова в последните 10 години. Едно време и европейски грандове искаха промяна, но не го уважиха. Има телефони, килими, тенджери, нека си намерят такива работи да ги спонсорират. С какво право едните ще вземат повече, а другите по-малко? Има си класация на първи, втори, трети. Като се класират по-напред, ще вземат повече пари. И това е донякъде справедливо", отсече Стефанов.
 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?