Следвайте ни

Чичо Венци: Домусчиев е кралят слънце, ха-ха-ха!

viber icon

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов не стоят дълго време в мълчание и избухна с поредната доза умотворения. Бившият сикаджия убедено заяви, че пред българските футболни клубове се задават много тежки времена. Той обаче добави, че все пак може да произлезе и нещо добро за родния футбол след края на кризата с коронавируса. Стефанов призова да се заложи на български играчи като не пропусна и приятелски да закачи боса на Лудогорец Кирил Домусчиев, чиито подчинени разчитат предимно на скъпи чужденци.
"Славия ще се справи, няма да си оставим каруцата в калта, но ще е много тежко! Само аз си знам какво е, но ще е много тежко. Срещаме разбиране от страна на футболистите, което е радващо. Баба ми казваше: "Сине, много хубаво не е на хубаво, но и много лошо, не е на лошо". Дано от тая лошотия, се случи и нещо хубаво за всички.

Повечето клубове ще погледнат към българското. Лудогорец си има своя политика, това си е политика на Кирил. Той вече е толкова на високо, нека си кара, както е преценил. Той е Краля слънце, ха-ха. Сега чета, че е дарил 250 000 лева, това е хубаво. И аз правя дарения, но нито искам да се знае, нито да ми се спряга името.
Нашата банка непрекъснато прави дарения, но някъде в публичното пространство да сте ни чули имената. Като го обявяваш така, си правиш самореклама. Истинското дарение се прави по друг начин - отиваш, даряваш, доставяш радост на човека, а не да казваш: "Аз съм, аз съм", каза босът на "белите" пред Sportal.bg.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Клиент

04.04.2020 | 11:43

Ами тая ваша банка, как станахте собственици, и капитала чист ли е?? Мълчи си поне бе наглец

Отговори
9 2

Jdbv

04.04.2020 | 05:30

Бате венци както винаги е прав евала голям си лошото е че никой не ти го признава от онези а мн малко обикновени хора го знаят аре кандидатира се за БФС и мача да приключи за някой от сегашните

Отговори
5 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?