Следвайте ни

Брацигово приема турнира за деца на БФС

viber icon

Първият областен футболен турнир за купата на БФС при децата ще се играе на стадион „Христо Гюлеметов – Бонбона” в Брацигово, съобщиха от ОС на БФС.

Проявата е ще се състои на 13-14 април и ще бъде за деца родени след 01.01.2007 г., уточни шефът на местната футболна централа Спас Иванов.

Припомняме, че на заседанието си вчера Изпълкомът на БФС взе решение за организиране на турнири за деца между 10 и 12-годишна възраст във всички области, като общият брой на състезанията ще е 30, а разходите по организацията, провеждането и закупуването на екипировка и спортни пособия ще бъдат осигурени от бюджета на централата.

Всеки един от участващите в проявата отбори ще получи по 5 топки и футболен екип. Предвидени са и индивидуални награди – плакети и предметни отличия, за отборните призьори ще има купи и флагчета.

В този турнир право на участие няма да имат формации на клубове от професионалния футбол, съобщи още Спас Иванов.

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?