Ботев с оферта за сина на бивш съотборник на кмета Димитров

В Ботев Пловдив твърдо са решени да намерят конкурент на Атанас Илиев в атака. Новият щаб на жълто-черните е отправил официална оферта до Етър с предложение за трансфер на младока Преслав Боруков. Сделката трябва да стане още тази зима и от пловдивския тим са изложили точните им условия по какъв начин да стане това.

Преслав е син на баскетболния треньор Николай Боруков, който е бивш съотборник на кмета Здравко Димитров от селекцията на Академик в Спортното училище набор 1963. Боруков е юноша на Левски, но игра известно време и в юношески формации на Албиона.

Ботев Пловдив обаче има сериозна конкуренция за подписа на играча, тъй като ЦСКА 1948 София, Берое и Локомотив Пловдив също следят ситуацията. Твърди се, че числата са готови да платят откупната клауза в договора на Боруков с Етър, която е 60 000 евро.

Че дните на Боруков на "Ивайло" са преброени става ясно и от липсата на тарана в състава да съботната контрола на Етър срещу Спартак (Плевен).Треньорът на болярите Александър Томаш заяви, че иска на терена само хора, които са фокусирани върху представянето си с екипа на Етър. Боруков го нямаше.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?