Следвайте ни

Босът на Спартак: Не се отказвам от концесията, подкрепете отбора!

viber icon

Президентът на Спартак Динко Миленчев обяви, че няма намерение да се отказва от концесията на стадион Тодор Диев и обеща строителните дейности да започнат съвсем скоро. На пресконференцията за Световното първенство по гребане кметът Здравко Димитров изрази безпокойство от забавянето и дори предположи, че може да има отказ от страна на Миленчев.

Босът на клуба от Кючук Париж призова феновете да подкрепят отбора в борбата му за оцеляване и обеща след края на сезона кардинални промени в клуба.

Ето и обръщението на Динко Миленчев без редакторска намеса:

Уважаеми привърженици на Спартак,

предстоят ни 3 много важни срещи, които са като финал за нас, за да запазим мястото си в Югоизточна Трета лига.

Още утре приемаме тима на Ямбол. За нас това е първият най- важен мач. Нека забравим всичко, каквото се е случило през този сезон и утре всички да сме заедно и с Вашата подкрепа да вземем 3- те важни точки.

Знам, че отборът ще даде всичко от себе си, независимо от резултатите в последните срещи.

Вашата подкрепа е много важна за нас. 

Категорично искам да декларирам, че строителните дейности по реконструкцията на стадион "Тодор Диев" ще започнат съвсем скоро. Тежката икономическа криза в резултат на пандемията от Covid-19 нямаше как да не ни се отрази. Това и наложителни промени в проекта, свързани с изисквания на УЕФА, забавиха изготвянето на техническия проект, но категорично искам да кажа, че вече работим усилено по избор на изпълнител на строителните дейности.

Никога не съм казвал, че Спартак може да се откаже от концесията на стадион "Тодор Диев".

Уважаеми привърженици,

след края на първенството в клуба предстоят кардинални промени както в спортно- техническо, така и в административно естество.

Нека утре всички да сме заедно!

Само Спартак!

Динко Миленчев

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?