Борисов слага началото на рестарта на Колежа ВИДЕО

Министър- председателят Бойко Борисов сложи началото на рестарта на Колежа с посещението си. Той пристигна, за да съобщи лично добрата вест, че ботевистите получават 25 млн. лв. за довършването на стадиона. 

Борисов беше посрещнат от собственика на Ботев Георги Самуилов, члена на управата Ангел Палийски и фенове на канарчетата. Премиерът бе посрещнат от жители на Белащица, които му благодариха за спирането на кариерите над селото. Поднесоха му като подарък икона от манастир "Свети Георги". Борисов обясни, че още няколко дни камиони ще изнасят материала от кариерите преди да приключат окончателно.

Той обеща да обмисли и предложението със законова промяна да се забрани създаването на кариери до 2 км от населено място.

Феновете на Ботев бурно аплодираха премиера, скандирайки "Колежа". Премиерът пък призова запалянковците на двата пловдивски гранда да се уважават.

" Крушарски дойде с мен, казва - ние със Самуилов ходим заедно на мачове, показваме европейско поведение. За да има силен Ботев трябва да има и Локомотив. Изпълнихме поетия ангажимент. Вас ви назначавам за строителен надзор, обърна се премиерът към феновете. Да не стане така след няколко месеца да кажете - взеха парите, нищо не направиха", заяви още Борисов.

Програмата на Борисов в Пловдив е интензивна и ще продължи с посещение на СУ "Найден Геров" в "Столипиново", където ще се прави физкултурен салон с държавни средства.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Чичо

Чичо

02.03.2020 | 09:55

27 милиона за гомнежа , еее ще има и за Хотелче -Самоилов .Честито , не случфйно Тотев им увеличи парцела .

Отговори
1 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?