Беларус пожали националите при дебюта на Димитър Илиев

Странна формация на националния ни отбор по футбол загуби с 0:1 приятелски мач с Беларус пред срамно малко зрители на стадион Васил Левски. Дебют за държавния ни тим направи капитанът на Локомотив Димитър Илиев. Футболист №1 на България за 2019 г. отправи два опасни удара към противниковата врата, а на полувремето бе сменен от звездата на Ботев Тодор Неделев. 

Мачът бе последна проверка за нашите преди големия сблъсък с Унгария на 26 март от плейофа в Лигата на нациите, който може да ни даде шанс за класиране на Европейското първенство през лятото. Както е известно, унгарците гостуват в София, а при успех, България отново ще бъде домакин във финала на плейофа срещу победителя измежду Исландия и Румъния, който е на 31 март.

Единственият гол падна в 14-ата минута, когато Лисакович проби през центъра на отбраната, която не се организира добре, Велков и Турицов не успяха да изчистят топката и тя попадна в краката на Подстрелов, който с удар от въздуха прати кълбото в мрежата на Георгиев. В края на мача вратарят ни спаси две положения.

БЪЛГАРИЯ: 1. Георгиев, 2. Турицов, 5. Велков (75 - 21. Антов), 3. Занев, 4. Горанов, 16. Малинов (75 - 22. Цветков), 17. Миланов, 20. Тонев (83 - 15. Минчев), 9. Делев (89 - 12. Попов), 14. Илиев (46 - 8. Неделев) 19. Иса (69 - 7. Ковачев)

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?