Бандата: В Ботев всичко е прекрасно

Защитникът на Ботев Иван Бандаловски сподели как се чувства по време на кризата и как поддържа форма в домашни условия.  Бившият национал акцентира, че се чувства страхотно в Коматево след зимното си преминаване от Берое. „Всеки ден тренирам по два три часа и отделям време на себе си. Понякога прави и двуразови тренировки. В тази ситуация няма какво да се прави много-много и е по-добре да поддържаш спортна форма”, сподели пред Гонг Бандаловски.

„Целият отбор говори с кондиционния треньор на Ботев, който ни предаде програми, с които да се намираме доколкото може в добър ритъм. Сега е малко трудно, тъй като не ползваме спортните бази, но опитът, който имам, ми спомага да се натоварвам добре и да съм на ниво, когато се завърне първенството”, призна бранителят на канарчетата.

„Всичко в Ботев е страхотно. Има много българи, което е много важно за футбола ни. Всички в ръководство ме искаха доста и се отнасят добре с мен. Всичко е страхотно - база играчи. Това е пътят, с млади играчи, тъй като грандовете взимат „на кило” чужденци и нищо не се получава добре”, коментира той.

За националния отбор 33-годишният юноша на Левски призна, че има желание да помогне с каквото може за предстоящия баражен мач с Унгария, както и с евентуално последвалия „финал” с един измежду Румъния и Исландия.

„Защо не? Аз съм на 33 години, а виждаме, че Петър Занев играе и е на 34. Сега бях при Красимир Балъков през лятото. Смятам, че този тип мачове трябва опитните да са на линия. Те знаят как да реагират в такива ситуации. У нас имаме много такива футболисти, които играят в efbet Лига и чужбина. Те могат да помогнат с мачове като този с Унгария. Винаги ще помогна на отбора, когато трябва. В един мач, всичко може да стане. Унгарците не са някои от големите сили и всичко може да се случи, футболът е напълно изравнен”, отсече Бандата”.

„Искам да се изиграят мачовете за Купата на България и да се доиграе редовния сезон, тъй като на дали ще може след ситуацията в света с COVID-19, да успеем да преминем и плейофната фаза”, завърши Иван Бандаловски.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?