Историята на любовта на Кристиан Ериксен и жена му Сабрина

В транслацията от Копенхаген беше болезнено да погледнем един от най-близките хора на Кристиан Ериксен - Сабрина Квист Йенсен.

Тя влезе на терена, когато датските играчи заобиколиха Кристиан, но не й беше позволено да отиде до лекарите. Тя поплака на 10-ина метра от инцидента. Утешаваха я Симон Кяер и Каспер Шмайхел. 

Нека изясним веднага: не знаем официалния статус, не намерихме потвърждение за сватбата или регистрацията на брака им - но какво значение има? Може би би било по-правилно Сабрина да се нарича просто приятелката на Кристиан. Но те са толкова дълго заедно, имат две деца - то че приемаме, че са съпруг и съпруга.

Ериксен и Сабрина се познават отдавна, но започват да се срещат едва през 2012 година. Тя не се премества веднага в Лондон, защото завършва следването си.

Ериксен и Сабрина се запознали още в юношеските си години, но не се срещат. Едва през 2012 г. дългогодишното приятелство прераства в нещо повече.

"Познаваме се отдавна, но не сме имали връзка от много дълго време", каза Ериксен пред La Gazetta dello Sport. "Сабрина предложи да си направя татуировка, но не искам, не обичам татуировки."

Година по-късно Ериксен подписа с Тотнъм и се премести в Лондон, но не и Сабрина. Тя остана в Дания и завърши обучението си за фризьор. Вярно е, че тогава тя се отказа от призванието си и замина за Албиона, където си намери друга работа - в шевна компания.

Сабрина е най-непубличната съпруга. Не се мотае, няма социални медии и подкрепя Кристиан.

Сабрина е напълно нетипична съпруга на футболист. Тя има спретнат Facebook с почти никакви снимки и затворен профил в Instagram с 293 абонати.

Кристиан и Сабрина не се шляят. Те тренират в домашния си фитнес, пътуват през свободното си време или вечерят в ресторант. В Лондон много общуваха със семейство Кейн.

"Бих искал да бъда в града по-често с приятелката и приятелите си, но това не е подходящо за живота на играч от Висшата лига. Разбира се, за приятелката ми е трудно", каза Ериксен пред Daily Mail. "За да играете добре на всеки три или четири дни, трябва постоянно да се занимавате със себе си: психически и физически".

Партитата на Ериксен: концерт на Бруно Марс, Мейджър Лазор или тържествена вечеря с датската кралица Маргрете II. През 2014 г. Сабрина пише след него:

"Невероятна чест е да се срещна с кралицата на Дания. Вечер, която ще помня до края на живота си!"

Кристиан и Сабрина пътешестваха до Рим и Амстердам, яздеха камили в Дубай и гледаха слонове и носорози на сафари в Танзания, а няколко месеца по-късно публикуваха нежна ултразвукова снимка.

През 2018 г. им се роди син Алфред, а през 2020 г. - още едно дете.

Всяка година Ериксен последователно публикува две снимки: с похвала за отбора в края на сезона и на рождения ден на съпругата си, 25 август.

Как ми се иска да видя отново такава снимка в инстаграма на Ериксен.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Някоя

Някоя

15.06.2021 | 21:03

Ако беше и грамотно написана статия...

Отговори
0 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?