ТК Фаворит представи програмата си за обучение в училище

Тенис клуб Фаворит(Пазарджик) представи официално концепцията си за популяризирането на програмата "Evolve 9" сред децата на СУ „Георги Бенковски".

Тя ще стартира средата на октомври, като тренировките за децата ще се провеждат в часовете по занималня в отделеното време за отдих, свободно време и интереси. Учениците ще бъдат обучавани по концепцията на "Evolve 9" на кортовете на ТК Фаворит, намиращи се в двора на СУ „Георги Бенковски".

На родителска среща в училището за децата от първи до четвърти клас, Велиан Бакалов, координатор по програмата и треньорите от клуба Николай Стойчев и Камен Георгиев представиха на родителите на 400 деца тяхната идея за работа по "Evolve 9".

Лекторите акцентираха върху изключително благоприятното влияние на тениса върху физическото и менталното състояние на децата.

Обучението ще продължи до края на учебната година, като записванията за групите вече започнаха и интересът е много голям. От клуба очакват над 150 деца да се включат в програмата.

От началото на сезона ТК Фаворит вече организира няколко открити урока, с цел набиране на повече деца за тенис училището, като за момента общият им брой е над 70.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?