Следвайте ни

Спортистите зад кауза - безплатни лайф тренировки

Пловдивски треньор по пилатес провежда онлайн уроци

viber icon

Скорошните обстоятелства около обявената пандемия безспорно обърнаха платната и посоките за всички ни са или незнайни, или с нов старт. Наясно сме, че зад всеки нов старт стои по едно здраво тяло, свежа сила и гъвкав дух. Именно това е и мисията, която  инструктори и треньори подкрепят с две ръце, а именно #StayHomeBeActive.

След обявеното извънредно положение в страната един от най-важните сектори за човешкото развитие и здраве беше засегнат от неканения гост коронавирус - спортните зали и пространства за активно движение и тренировки от всякакъв тип бяха затворени до второ нареждане. По тази причина спортисти от страната решиха да стартират инициативи за безплатни лайф тренировки в домашни условия.

Един пример за такъв инструктор е Ирина Атанасова, която преди дни също затвори своята спортна зала в Пловдив. Ирина приканва хората да продължават да бъдат активни, като стоят по домовете си. Идеята за лайф тренировките е дошла доста бързо и хора от цялата страна се включват в нейните онлайн класове по пилатес.

Според Ирина пилатесът е най-подходящата тренировка за домашни условия, която е ефективна, както за начинаещи, така и за активно спортуващите. Може да гледате тренировките ѝ безплатно на официалната ѝ Facebook страница.

Каузата #StayHomeBeActive е едно от мащабните инициативи на всички, които вярват и подкрепят движението като начин на живот. Пренесете спортната си зала у дома и чрез лайф видео в определен ден и час тренирайте заедно“- съветва Ирина Атанасова, създател на спортното движение за спортуващи и инструктори в България.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?