Следвайте ни

СК "Борба" стана на 1 година

viber icon

Първият си рожден ден отпразнува най- новият спортен клуб на Пазарджик -  ‘‘Борба".

Точно преди една година се проведе първата тренировка по борба, на която присъстваха едва 3 деца, а треньорите се страхуваха, че в иначе славния в миналото борцов Пазарджик няма да има достатъчно интерес към най-българския спорт. "Днес, за щастие, участниците в борцовите тренировки са вече над 20, а възрастта им варира от 6 до 36 години", коментираха от щаба на отбора.

За добрата атмосфера на честването по рождения ден на клуба се бяха погрижили всички родители с подисгуряване на всякакви лакомства за децата и, разбира се, торта, върху която бе нарисуван шоколадов тепих.

Празникът на клуба беше уважен и от медалиста от световни и европейски първенства и член на Управителния съвет на БФ Борба Тодор Ангелов, с когото треньорите обсъдиха перспективите пред клуба.

Бизнесменът заяви и готовността си да помага на треньорския колектив в нелеката задача по възраждането на пазарджишката борцова школа.

Своеобразен подарък към клуба беше наскоро изготвеният от самите треньори сайт. 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?