Ексклузивно: Кубрат Пулев се появи след скандала! Вижте къде е!

Най-добрият български професионален боксьор в тежката категория се появи на живо пред медиите за първи път след скандала в САЩ, където той не бе допуснат да влезе, заради грешна виза. "В Германия съм. Щастлив съм. Както е казала и Ванга: "Следвайте знаците". И аз ги следвам. Затова не се подготвям сега САЩ, а в Германия. 
Скандал нямаше. Даже служителите на летището се снимаха с мен. Аз си имах виза, но мой адвокат беше забавил необходимите документи. Сега оправяме това и се надявам много скоро ще мога да влизам в Щатите свободно", сподели Кобрата пред bTV.

"Ще има трети мач между Фюри и Уайлдър през юли в Лас Вегас. Всичко е договорено и така пропада пъкления план на Еди Хърн и Джошуа да заобиколят мача с мен."

Пулев коментира и думите на Еди Хърн, че Джошуа ще го нокаутира. "То и аз си мисля, че някъде във Вселената има още една планета Земя, но това всичко е хипотеза и теория на вероятностите. Смятам, че аз съм по-добрият, по-подготвеният, по-техничният, по-бързият, по-подвижният и изобщо аз съм българин. Така че ще го мачкам много хубаво, независимо къде."

"Ще победя, усещам го. Дали обаче ще го нокаутирам не мога да прогнозирам. Сигурно, ако знаех, щях да съм Господ, а аз съм просто един човек", завърши Пулев за дългоочаквания сблъсък с Джошуа.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Петко

Петко

26.02.2020 | 12:49

Простака е непобедим

Отговори
1 0
Петко

Петко

26.02.2020 | 12:49

Простака е непобедим

Отговори
0 0
слави трифонов пулев

слави трифонов пулев

26.02.2020 | 12:22

тоя палячо няма умора от простиите си

Отговори
2 0

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?