Косоко прати младок в Пирин

Ботев преотстъпи Милко Георгиев в Благоевград

Омар Косоко е все по-близо до завръщане в Ботев. Нападателят се е съгласил да премине за втори път при канарчета. От настоящия му клуб Ал Фуджайра обаче не бързат да се разделят с футболиста. Те са освободили друг играч вчера и нещата са се усложнили. Косоко бе включен в групата на тима за шампионатен мач днес. Самият играч е настоял да бъде пуснат при жълто-черните и по всяка вероятност управата на арабския клуб ще се съобрази с желанието му. За да играе в Ботев, Косоко трябва най-късно днес да разтрогне договора си, тъй като трансферният прозорец затваря на 6 септември в полунощ

Евентуалното привличане на Омар Косоко в Коматево накара управата да намери тим за преотстъпване на младия нападател Милко Георгиев. Той ще трупа опит през есенния дял на първенството във втория ешелон на българския футбол, съобщиха от клуба.

20-годишният таран ще се обиграва в закъсалия Пирин Благоевград в двубоите от Втора лига, а треньорският щаб на канарчетата ще следи изкъсо изявите на един от талантливите си футболисти.

Срокът на преотстъпване на юношата на Ботев е до края на календарната година, като той ще се завърне в родния си клуб за началото на зимната подготовка. Наемът в Благоевград е втори за Милко Георгиев, след като през есента на миналата година той игра отново във Втора лига с екипа на Черноморец Балчик.
За представителния отбор на Ботев юношата на жълто-черните има на сметката си 19 мача и 1 отбелязан гол.

Ботев ще изиграе контролна среща с Монтана в паузата на шампионата. Спарингът ще се проведе на 07.09. (петък) от 11.00 часа в Коматево.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?