Кобрата изригна: Ще смачкам Джошуа, Уайт е срам за бокса

 
Кубрат Пулев изригна остро срещу нападките и подигравките на Дилиан Уайт и Тайсън Фюри от последните дни.  Уайт го нерече "наполовина човек, наполовина зеленчук", докато Фюри заяви, че изобщо не се интересува от мача Пулев - Джошуа. 

 „Уайт е срам за бокса. Най-големият страхливец в тежка категория! Имаше 3 шанса да се бие за световните титли и ги отказа всички. Единият беше срещу мен за правото на претендент №1 във версия IBF. Тогава вместо него излезе Хюи Фюри“, отвърна на нападките Кубрат.
 
„И защо сега иска мач с Антъни Джошуа? Имаше „златен“ шанс миналия май месец, когато Джошуа трябваше да проведе задължителна защита. Защото тогава отказа?“, попита Пулев и допълни, че двамата имат един и същи промоутър.
 
„Уайт и Фюри имат най-големите усти в бокса, но поне Фюри притежава топки. И нека не забравяме, че и двамата отхвърлиха предложения за битка с мен в миналото. Когато смачкам Джошуа, ще се бия и с двамата, по всяко време и на всяко място“, завърши коментара Пулев.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Кънчо Путкодеров

Кънчо Путкодеров

19.04.2020 | 10:24

Ще си смачкаш чесъна за таратора самохвалко

Отговори
0 0
Нормален

Нормален

19.04.2020 | 09:02

Този Пулев е много неприятен измислен герой!

Отговори
1 0
ТАЙСЪН ФЮРИ

ТАЙСЪН ФЮРИ

18.04.2020 | 16:27

АЗ СЪМ НАЙ ВЕЛИКИЯ БОКСЬОР В МОМЕНТА. КЛИЧКО, УАЙЛДЪР ЩЕ СГАЗЯ КАТО ПАРЕН ЛОКОМОТИВ ВСЕКИ КОЙТО СЕ ОСМЕЛИ ДА ИГРАЕ С МЕН. ЧУХ ЛИ НЕЩО А !!!!!!!!.

Отговори
2 1
Петко

Петко

18.04.2020 | 08:23

смачкан ти е мозъка на теб,смешник

Отговори
3 2

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?