Ивайло Гоцев: Усещам страх у Джошуа и щаба му

Мениджърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев сподели пред "Марица", че усеща нервност и страх в щаба на Антъни Джошуа. Кобрата и Джошуа трябва да се бият за пояса в тежка категория, версия IBF, но мачът все още не е насрочен. Той трябваше да се състои на 20 юни на Тотнъм стейдиъм в Лондон, но бе отложен, заради пандемията от коронавирус.

"Усещам нервност и може би страх в щаба на опонента ни. AJ и хората му знаят, че Кубрат е в отлична форма, че тренира и може да го победи. Кобрата е голяма пречка за обединителна битка между Джошуа и Тайсън Фюри", заяви Гоцев. Както е известно Джошуа и Фюри подписаха договор за два мача. 

Джошуа обаче първо трябва да защитава пояса на Международната боксова федерация (IBF) срещу Кубрат Пулев, който е задължителен претендент. Гоцев направи предложение Кобрата и AJ да се бият на античен амфитеатър в хърватския град Пула. "Те привидно посрещнаха с интерес това, но впоследствие се оказа, че Джошуа и щабът му никога не са имали друго намерение освен това мачът да е в Лондон.

Те искат да играят у дома. Сега всичко зависи от мерките, които правителството на Великобритания ще обяви. В началото може да допуснат 30% публика, след това 50%. По договор ние имаме право на една трета от билетите. Все още не мога да кажа кога с точност ще е мачът. Може би края на октомври - ноември", заяви Гоцев пред репортера ни.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?