Бербо даде мощно рамо на Кобрата, ето как

Най-добрият български професионален боксьор Кубрат Пулев получи впечатляваща подкрепа от голмайстор №1 на националния ни отбор по футбол Димитър Бербатов. Кобрата може да шокира Антъни Джошуа и да му отнеме световните титли, обяви Бербатов пред английските медии.

Зрелището между Пулев и Джошуа трябваше да се състои на 20 юни на стадиона на Тотнъм в Лондон, но пандемията от коронавирус осуети тези планове. Към момента все още не е ясно кога ще се играе мачът и дали той ще бъде пред публика или не.

„Като българин, разбира се, искам Пулев да победи. Сега той има шанса да покаже колко добър може да бъде и съм сигурен, че Кобрата ще бъде надъхан за победа. Все още има въпроси дали или къде ще се състои този мач. Четох, че може дори да се играе в Хърватия или на стадиона на Тотнъм”, коментира Бербатов.

„Ако все пак се състои, надявам се, че ще спечели. Изненадите се случват и мисля, че той може да го шокира. Джошуа вече бе шокиран от Руис, така че аутсайдерите могат да печелят, дори и срещу Джошуа”, сподели още Бербатов.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Яро

Яро

29.05.2020 | 19:30

Спете да пишете за този палячо

Отговори
1 2
Яро за този палячо

Яро за този палячо

29.05.2020 | 19:30

Спрете да пишете за този палячо

Отговори
1 2

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?