7 бона за Кобрата, 2500 лв. за Бойко Борисов СНИМКИ

Чифт ръкавици на най-известния ни боксьор Кубрат Пулев бяха продадени за космическата сума от 7000 лева. Това стана на благотворителния коледен бал, организиран от Лайънс Клубовете “София Кепитал” и “Свети Иван Рилски” в столицата. На събитието да се снима с Кобрата, беше забелязана и пловдивската миска и психоложка Краси Гешева. В социалните мрежи заваляха коментари, като една от последователките на Краси е написала “Кубрат, дръж здраво”. Гешева размени няколко думи с боксьора, преди двамата да си направят обща снимка.

В зала “Роял” на хотел "Балкан" бяха събрани 62 000 лева в помощ на децата от специализирано училище с нарушено зрение “Луи Брайл”, за които са нужни брайлови машини. Средствата ще помогнат и за осигуряването на специализиран ехограф за  отделението по детска урология УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов”.

Един от начините за събиране на пари за благородните каузи бе чрез търг, на който се разиграха десетки сензационни вещи. Луксозни пури от любимата марка на руския президент Владимир Путин, тениска с автограф от олимпийската ни гордост Йордан Йовчев, както и такава с послание на Григор Димитров също бяха сред атрактивните предмети в благотворителния търг на Лайънс клубовете.

Имаше наддаване и за спортна синя тениска с номер 13 на Бойко Борисов, която бе закупена за 2500 лв. 

Директорът на „Пирогов“ проф. Николай Габровски и зам.-директорът на Любомир Велков от „Луи Брайл“ лично благодариха на президентите на двата Лайънс клуба -Ивайло Иванов и Ивелин Кичуков, за подкрепата на каузите. "Лъвовете" пък подариха на Кубрат Пулев луксозно издание на "История Славянобългарска".

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?