Звезда от НБА в история с Ким Чен Ун, много водка и момичета

Легендата на НБА и Чикаго Булс Денис Родман разкри подробности за срещите си с лидера на Северна Корея Ким Чен Ун при пътуването му в тази страна през 2013 година. Баскетболистът получил покана да посети държавата заедно с шоумените от Харлем Глоубтротърс, след като съотборникът му Майкъл Джордан отказал да замине.

 58-годишният бивш баскетболист разказа за срещата си с Ким Чен Ун в интервю за подкаста на боксовата легенда Майк Тайсън и разкри за организирано парти от лидера на Северна Корея, на което двамата се напили.

 „Когато ме помолиха да отида в Северна Корея, аз бях – „ок, да, Северна Корея, ще отида“, защото мислех, че ще давам автографи и ще играя баскетбол. Не знаех нищо за Северна Корея. Страшен глупак, нали? Казах на агента ми, че ще отида, стига да е безопасно и така нататък. Беше толкова готино, когато слизаш от самолета има червен килим, всички са в костюми, вървиш и има 80 души, които седят около стената, а аз съм в средата и ме питат: „Щастлив ли си в Северна Корея? Когато го срещнах за първи път, бях с Харлем Гроубтроутърс и не играех, така че някакви хора ме помолиха да отида с тях. Мислех, че ще отида в затвора, нали. Казах си: Какво по дяволите съм направил в Америка?

Качих се на трибуните и седнах пред една маса. Столовете бяха като кралски, около 20 такива. Следващото, което се случва е, че 22 хиляди севернокорейци стават и започват да пляскат. Беше силно ръкопляскане и започнаха да празнуват, мислех, че го правят заради мен. Така че помахах и някой ми каза: „Не, това е за него“ и ми посочи Ким Чен Ун. Попитах: „Кой е този човек“ и ми казаха: „Това е нашият лидер“, така че попитах...“лидер на какво? Хората започнаха да плачат, просто се опитваха да стигнат до този човек. В един момент всички седнаха, аз седнах и той започна да ми говори на корейски. Имаше преводачи, а той попита: „Харесваш ли държавата ми“ и му казах „да, окей е, готино е““, разказва Родман за посещението си в Северна Корея.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Самият Ким Чен Ун му разкрил, че е поискал първоначално Майкъл Джордан, а след това е поканен Родман като резервен вариант. „Майкъл най-вероятно си е казал, няма шанс да отида“.

Родман се разбира прекрасно с Ким Чен Ун, а след това е поканен за интересно продължение на вечерта. „Стояхме и през цялото време говорехме за баскетбол. Мачът свърши и тогава той каза „Ще се радваме да дойдеш пак, харесваме твоята компания. Нека вечеряме заедно, малко караоке и малко водка, малко мацки и такива неща.

Следващото, което си спомням е, че вечеряме и сме пияни като г**, той започва да пее караоке и аз нямам идея какво по дяволите говори. Всички започват да пляскат и се появява момичешка група от 18 девойки, те са готини, но изпяват само една песен. Само една ш**ана песен. Беше песента от Далас“, спомня си легендата за купона.

След това парти Родман споделя, че продължава да бъде добър приятел с лидера на Северна Корея, но никога не говори с него за политика. „След това сме много добри приятели. Не се замесвам в политиката. Свързвам се чрез спорта, никога не говоря за политика с него. Виждал съм армията, ракетите, всичко. Той има момиченце. Когато отидох, тя беше само на 6 месеца и си играех с бебето през цялото време. Всички се наслаждавахме на времето на този остров, който той има със съпругата си.

Бях достатъчно умен да направя едно нещо – донесох му бебешки потник на Денис Родман“, продължава бившият баскетболист. Според него заради контактите му с Ким Чен Ун, телефонът му се подслушва постоянно.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?