Собственикът на Никс и Рейнджърс заразен с COVID-19

Милиардерът Джон Долан (един от най-големите богаташи в спорта), който е собственик на баскетболния Ню Йорк Никс и хокейния Ню Йорк Рейнджърс се е изолирал в дома си, като показва съвсем минимални симптоми на заболяването.

Само преди дни 64-годишният богаташ, чието имущество се оценява на 2 милиарда долара, направи впечатляваща сделка като продаде баскетболната зала в Ингълууд (щат Калифорния) на Лос Анджелис Клипърс от НБА за 400 милиона долара.

Долан се забърка в няколко скандала в НБА през този сезон. Той първо имаше публичен скандал с фен на Ню Йорк Никс, който го призова да продаде отбора. След това се скара и с филмовия режисьор Спайк Лий, след който носителят на „Оскар“ спря да посещава мачовете на нюйоркчани.

Ню Йорк е епицентърът на коронавируса в САЩ. До съботния следобед в града бяха регистрирани над 52 000 заразени. От тях близо 7300 са настанени в болница, а около 1800 са в интензивно отделение.

Вчера самият Джон Долан обяви, че създава банкова сметка от 2,3 милиона долара, чрез която ще бъдат плащани заплатите на работниците в неговите спортни съоръжения до 3 май.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?