Следвайте ни

Delasport е новият генерален спонсор на Балканската баскетболна лига

viber icon

Новината бе обявена от Дани Нахмиас, генерален директор на Delasport, който сподели: „Отдавна очаквахме партньорството си с БИБЛ, тъй като споделяме едни и същи ценности и се стремим да развиваме компаниите си непрестанно. Като фирма, ситуирана в Европа, Delasport с огромно желание ще подкрепи традициите в БИБЛ в това ново сътрудничество“. 

Балканската баскетболна лига не престава да върви смело напред и да се разраства още от основаването си през 2008 година, като през това време включва отбори от целия Балкански полуостров. Част от международната надпревара са били отбори от България, Македония, Черна гора, Румъния, Сърбия, Хърватия, Босна и Херцеговина, Косово и Албания.

А съвсем наскоро бе обявено и включването в турнира на 12 отбора от Израел, които този сезон ще доказват на какво са способни. Със свежи сили, чисто нови попълнения и нов генерален спонсор, DELASPORT Balkan League (Delasport Балканската лига) е готова за новия сезон 2020-2021, очакван с нетърпение от феновете на Стария континент.

Спортният директор на БИБЛ - Шай Щрикс, коментира: „Балканската лига е истински щастлива и горда да посрещне Delasport в нашето баскетболно семейство и да носи името Delasport Балканска лига. Сигурен съм, че многогодишното ни сътрудничество ще донесе много не само на нас и партньорите ни, но и ще допринесе за качеството и популярността на баскетбола на Балканите и в Европа в тези тежки за всички ни времена. Очакваме с нетърпение да споделим огромната радост с почитателите на любимата игра. Предстои ни чудесен сезон, вървейки рамо до рамо с нашите нови приятели както на игрището, така и извън него“. 

Скоро феновете ще могат да се насладят на качествен баскетбол. В тези трудни за спорта времена новата кампания 2020-2021 в Delasport Балканската лига ще осигури достатъчно забавление дори за най-запалените баскетболни запалянковци. С общо 18 отбора в оспорвана битка за титлата и заедно с новия си партньор сезонът в Delasport Балканската лига обещава да е най-динамичният и интригуващ до момента!

Delasport е софтуерна компания, предлагаща разработка и поддръжка на софтуерни решения в сферата на онлайн спортните залагания и казино игри от 2010-а насам. И постоянният стремеж за развитие доведе успешния бранд в международната надпревара, като DELASPORT Balkan League е следващото ниво.

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?