Следвайте ни

Спасението на Левски - 24 май, Могилката

viber icon

Не съм левскар, но предполагам, унизително за всеки мой приятел със сини пристрастия е да разнасят акциите на клуба като стари вестници. От ония, дето ни продават на мач, за да си бършем седалката.

Унизително е Левски да бъде заложник на това дали някой си е плащал данъка в хазартния бизнес и как го е правел.

Ако така ще продължи спасяването на Левски, по-добре унижението да бъде спряно веднага.

Всички мои приятели левскари, а те са мислещи хора, вярвам, ще ме подкрепят.

Спасението не е в акциите. Спасението е в Могилката! Там, до 22 училище в София, където на 24 май 1914 година е основан Левски.

24 май- задава се. Събират се на Могилката емблематични левскари и възраждат един чист клуб. Нека поканят от Америка Андрей Аспарухов. Нека дойде и Лита, съпругата на Гунди. Богдана Карадочева, чийто дядо е основал Левски. Наско Сираков, Кирил Ивков, Илиана Раева, Георги Младенов, Гиби Искренов, Пламен Константинов, Владо Николов..списъкът е безкраен.

Левски може да тръгне още това лято от "В" група, пари за чист клуб ще има. Много повече от сега дори. Гарантирам го. Гарантирам, че и публиката на Герена ще е повече, дори ако съперник е Ботев Ихтиман, а не Ботев Пловдив.

А като гледам какъв финансов мор е във футбола, нищо чудно по естествен път новият Левски да се върне в елита само за сезон.

Така че левскари, мислете! Страшно няма - 24 май, Могилката.

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Kанар

13.05.2020 | 13:13

Е по тия 2 коментара по долу съдете за г""еждата интелигентност. За тях това не може да се случи на никаква цена. За отбори като Ювентус, Фиорентина, Рейнджърс, Ботев и т.н. може, но за тях не. Г""едарска му работа.

Отговори
6 4

Ненчо

13.05.2020 | 13:02

Самият факт, че величаете собствената си интелигентност, сам по себе си е достатъчно красноречив за нивото и.

Отговори
4 4

левскар

13.05.2020 | 11:34

Подценявате даже нашата интелигентност

Отговори
3 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?