Следвайте ни

Епизод III: Психоаналитикът на „Марица” отговаря на вашите въпроси

viber icon

Драги читатели, 

Макар че както е тръгнало, пандемията на COVID-19 едва ли скоро ще напусне България, за нас, обикновените хора тече сезонът на пролетта. И ние усещаме това с топлите слънчеви лъчи, с мириса на изпръхналата земя, с поолекналите си от дебели дрехи тела, с подсъзнателните сетива на душите си.

Пролетта е зов за нов живот, за любов. Пролетта е възторг и ние трябва да му се подчиним, както се опитва да направи това Л.Н. от Пловдив: „Усещам как започвам изведнъж да се влюбвам лудо в един истински мъж. Въпросът е, че въпреки доброто ми желание ми е почти невъзможно вечер да се прибера у дома, защото искам да съм постоянно с него…”

Вие не споменавате в писмото си, уважаема, нито на колко сте години, нито семейното си положение. Но това, че сте влюбена е прекрасно! Колкото за прибирането у дома, може да се окаже, че вече сте намерила своя бъдещ дом. Трябва да знаете обаче, че ако се обвържете с брак, ще ви бъде трудничко да напуснете този дом. Но….. сега е пролет – обичайте!

"Пише ви М. от Пазарджик. Имам 11-годишен брачен живот, но от 3-4 години съпругът ми не може да удовлетворява сексуалните ми желания. Осъществявам странични любовни връзки, които обикновено са малотрайни. Да живея ли с мъж, с който сме просто „съквартиранти”, да проституирам ли или просто да се самоубия?”

Драга М. от Пазарджик, във всеки случай не се самоубивайте. Стотици хиляди семейства след продължителен брак не спят заедно, защото не могат да си доставят същото удоволствие, както в началото. Повечето не се развеждат, тъй като семейството не означава единствено секс. А на вас именно той ви липсва. Ето защо вместо да се обесите, ви съветвам – намерете си подходящ любовник, който да удовлетворява 3-4 пъти седмично неутолимата ви сексуална страст. Мисля, че не е целесъобразно да ставате проститутка, защото на вашите години трудно ще издържите на конкуренцията….   „Доктор Петков, аз съм на 18 години. Имах полови контакти със стария си приятел, но се скарахме, защото никога не съм се чувствала задоволена. Сега имам нов приятел, но се страхувам да правя секс с него, за да не се повтори същото. П.И.К. от Велинград.”

Вие сте твърде млада, а при много жени първият оргазъм настъпва след по-продължителен и редовен полов живот. Освен това бившият ви партньор явно не е имал достатъчно опит, за да ви доведе до края. Ето защо незабавно почнете да правите секс с новия си приятел, като наред с това заедно поглеждайте към пребогатия списък с порно канали по кабелната си телевизия. Дано това ви помогне, защото в противен случай, боя се, ще трябва да потърсите лекар – сексолог. 

„17-годишна съм и се интересувам колко варианта целувка има и в тоя смисъл може ли да се извърши нещо като полов акт, без да се пукне ципата? Д.П. от Пловдив.”

Видовете целувки, мило момиче са толкова, колкото и партньорите на тоя свят – безброй. Но ти питаш за друго и аз ще ти отговоря така: Щом искаш да запазиш девствеността си още известно време, то има много приказни целувки и погалвания, които биха те направили щастлива, „без да се пукне ципата”. Разбира се, това зависи от опита и желанието на твоите партньори. Нещо повече. Твърде често тези целувки са по-приятни от самия акт. 

„Аз съм на 17 г. и съм влюбена, и то много в едно момче от нашето училище. Всички мой съученички най-открито се задяват с него, а аз искам той да стане мой. Т.Г. Пазарджик.”

Ами задявайте се и вие най-открито с него! И знайте – първото влюбване е нещо много красиво, но и всяка следваща любов е също любов. Не се самоубивайте, а си купете ластични дънки. Идентичен е случаят на П.Р. от Панагюрище: „Момиче в 10-ти клас съм. Имам свит и тих характер, дете съм на разведени родители и съм малко пълна…. Нямам приятели и ще умра от скука…”

Вие сте толкова млада госпожица, че трудно би могло да се говори за някакъв изграден характер. Освен това защо мислите, че приятната ви закръгленост е недостатък, а не ваше предимство? „Аз съм 22-годишна, но никои от досегашните ми партньори не може да ме посвети в магията на секса. Още съм девствена! С настъпване на пубертета, преди около 10 години, започнах да се самозадоволявам и продължавам да го правя и до днес. Нямам намерение да се омъжвам, нямам приятел…. Страшно съм объркана… А.Н. от Пловдив. 

Уважаема  А.Н. от Пловдив, крайно време е да се разделите с девствеността си и да заживеете пълноценен живот. Много по-млади представителки на вашия пол за добро или лошо отдавна правят това. Известно е, че мастурбацията не е вредна, но след толкова продължителна и упорита практика вие може да хванете тендовагинит. Не забравяйте, че на Земята има няколко милиарда мъже, осъдени да вършат тази непосилна работа. 

Един пример в това отношение е Р.Р. от Пещера. 

„Д-р Петков, много обичам да спя с жени, особено през лятото.

Обаче членът ми е май много голям и всички казват, че съм ги изкормвал, охкат и отказват повторно виждане с мен.”

Господине, вие явно сте твърде надарен от Бога. Ето защо при полов акт ви препоръчвам да използвате само една част от онова, което Господ ви е дал в повече. Ако решите, че не можете да се въздържате, помислете си как бихте се чувствали, ако някой започне да бърника из вътрешностите ви с кол? Едва ли ще се върнете втори път при него.

 Дами и господа, 

За днес времето ни изтече. Надявам се да не съм ви отегчил много с думите си, а вие да сте открили за себе си нещо рационално в тях. Приемете моите почитания. 

Д-р Милен Петков, психоаналитик    

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?