Следвайте ни

Четете в "Марица": Пациентите с COVID-19 са уплашени, сякаш срещат смъртта

viber icon

Не пропускайте и утре да си купите вестника на Пловдив и областта! "Марица" ще ви предложи новини, които няма къде другаде да намерите. Разбира се, акцент е върху пандемията, а интересно интервю дава прочут пловдивски лекар.

 

Д-р Живко Данчев:

Пациентите влизат в COVID отделението уплашени, сякаш са срещнали смъртта

 

Пациентите влизат в COVID отделението уплашени, сякаш са срещнали смъртта. Това заяви в интервю д-р Живко Данчев, лекар в Първо кардиологично отделение в УМБАЛ-Пловдив. Какво разказа още за битката със заразата четете в "Марица".

 

Ладшафтни архитекти ще помагат за белите дробове на Пловдив

 

Запознат съм с проблемите в ОП „Градини и паркове” и ще наблегнем за по-бързото им решаване, заяви Веселин Козарев, директор на ОП "Градини и паркове".

С цел да решаваме проблемите прозрачно, открито и в диалог с гилдиите, ще проведем срещи за сътрудничество с представителите на Съюза на ландшафтните архитекти и Научно-техническото дружество по озеленяване, каза още Козарев.

 

10 хиляди подписа спират добива на злато 

 

Писмо с над 10 000 подписа срещу добива на злато и полезни изкопаеми в местността Свети Никола на територията на пет общини внесе Националната гражданска инициатива „България за Сърнена Средна гора“ в Министерството на енергетиката. По този повод миналия ден председателят на инициативата и кмет на община Брезово Христо Енков заедно с членове на Инициативния комитет се срещна с министъра на енергетиката Теменужка Петкова. 

 

Успели българи дават съвети в Панаира

 

Платформата Bulgaria Wants You кани всички в Палата 7 на Международен панаир Пловдив, от 18 часа, за да потърсим заедно причините да останем в България. Събитието е насочено към всеки, който стои на кръстопът и не знае накъде да поеме. 

 

Булка учителка събира цял клас шафери 

 

С уникална школска сватба е напът да се прочуе училището в село Марково. Под венчило в двора на ОУ  "Св. св. Кирил и Методий" в неделя ще мине любимата учителка на 4. клас Димитрина Шишкова.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

mani

mani

16.10.2020 | 04:59

I got $ 28755 last Friday because I'm out of a job, I want to keep my research, so I worked hard last week and won $ 19,500. I give it to my friends and acquaintances to do the job. study this website to get more facts ....... www.Selfmax5.com

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?