Следвайте ни

Свалят табели на траурни агенции в Стамболийски и селата

viber icon

Общинското предприятие БКС започна да сваля незаконните рекламни табели на траурните агенции на територията на града и селата наоколо. 

На агенциите бе даден срок да свалят сами рекламите си, оттук нататък те ще заплатят да свършеното от БКС. 

"Срокът да свалят сами рекламите бе до миналата сряда. След сряда им беше дадено още малко време до края на седмицата, но след като рекламите отново не бяха свалени, днес служителите на БКС започнаха демонтирането им. На място бе зам.-кметът Любомир Марков. Сутринта бяха свалени голяма част от рекламите в Стамболийски. Всички кметове на села са уведомени да организират също свалянето на винилите, ако има такива в техните населените места", коментира кметът на Община Стамболийски Георги Мараджиев.

Утре работата по свалянето на винилите и табелите продължава. Единствено до гробищния парк ще бъде разрешено рекламирането на тази дейност.

"Никога за нищо не съм подвеждал съгражданите си. Всичко, което съм обещал, съм го изпълнил, като разбира се за всяко разпореждане се иска време да бъде изпълнено. Времето на траурните агенции изтече. БКС ще им свалят рекламите, а те ще платят за тази дейност", каза кметът на Община Стамболийски.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

от Пловдив

от Пловдив

24.08.2020 | 11:16

И тук в града под тепетата наглостта на собствениците на "Траурни агенции" е безгранична. Без свян са разпънали огромни пана с реклама на дейността си и са оставили през витрините на помещенията им да се виждат всякакви атрибути. Цинизъм! Община Пловдив нехае.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?