Следвайте ни

Перущица не познава изчезналия Атанас

viber icon

Жителите на град Перущица не познават семейството на изчезналия палнинар Атанас Терзиев. Причината затова е, че съвсем скоро са купили къщата си в градчето, разбраха репортери на „Марица“.

Магазинерките в  града твърдят, че само са виждали загубения мъж, но не го познават и не знаят нищо на него.

Кметът Ради Минчев не е наясно със случая и не се сеща кои са семество Терзиеви, тъй като наскоро са се преселили в Перущица.

Родителите на Терзиев молят всеки, който има информация за сина им да се обади на телефон 112. Той вече пети ден е в неизвестност и е обявен за издирване от 20 май.

47-годишният пловдивчанин Атанас Терзиев бил на гости на майка си и баща си в град Перущица в събота (18 май). Той им съобщил, че отива на поход до Връховръх и вечерта ще се прибере, но така и не се връща. Родителите  го търсят и на двата му телефона, но те се изключени. Те се обаждат в полицията в Стамболийски и Пловдив. По описание на семейството, Терзиев е висок около 170 см,  бил е облечен със сив анцуг и сиво поларено яке, когато са го видяли за последен път.

„Чухме, че е тръгнал на разходка до хижа Бряновщица, а пътеките до там  са обезопасени“, каза шефът на местната ловна дружина, пред „Марица“.

От 20 май Наско е обявен официално за издирване, съобщиха пред пловдивксата полиция пред репортери на „Марица“.

Атанас  е планинар от години, обича природата  и често поемал на походи из горите.  Официално живее в града на тепетата и работи като IT- специалист.

 

Вероника Фетова

Вероника Фетова

Редактор - marica.bg

Вероника Фетфова е завършила „Масови комуникации - Журналистика” в Нов Български Университет - София. От май 2019 г. е част от екипа на „Марица“.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?