Следвайте ни

Дарител от Стамболийски закупи респираторни апарати за МЦ-1

viber icon

Поликлиниката в Стамболийски „Медицински център 1“ получи като дарение два респираторни апарата. Те са закупени от известен гражданин на Стамболийски, чието желание обаче е да остане анонимен, въпреки че е правил многократно дарения за общината и за съгражданите си. Апаратурата ще се използва по време на оказване на спешна и неотложна помощ на болни от общината и е от първа необходимост при борбата с коронавируса.

Дарението бе направено в Деня на здравния работник като жест от страна на дарителя към лекарите и медицинските специалисти, които са на първа линия в борбата със заразата. В същото време двата апарата ще са в помощ на пациентите на медицинския център. Управителят на здравното заведение д-р Мария Ганчевска изказва своята благодарност на дарителя и в Деня на професионалния празник на медиците пожела на колегите си да са здрави и да са все така отдадени на хуманната си професия.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Браво за дарението , но ...

08.04.2020 | 13:01

От респиратори се нуждаят тежко болни в интензивни отделения. Какво ще правят с тях в медицински център в амбулаторни условия ?

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?