Следвайте ни

ГЕРБ - Смолян излезе с позиция в защита на д-р Дариткова

viber icon

С официална позиция в защита на д-р Даниела Дариткова излязоха от областните структури на ГЕРБ в Смолян по повод случилото се след участието й в предаване на БНТ.

"Ние, членовете и симпатизантите на ПП ГЕРБ от област Смолян, категорично се противопоставяме и остро осъждаме действията на протестиращите пред  БНТ, които накърниха достойнството на народния представител и председател на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова. Д-р Дариткова е уважаван български лекар и политик, който не заслужава такова отношение от страна на събралите се протестиращи граждани и сдружения, подкрепяни от олигархични кръгове. Тя е стойностен, почтен и всеотдаен човек, помогнал на много нуждаещи се от помощ хора. Притежава изключителна политическа компетентност, а с диалогичността си успява да постигне обединение на политическите сили в Народното събрание. Не на последно място тя е майка и жена, достойна за уважение и почит, а не да бъде нагрубявана и опозорявана", се казва в позицията.

От структурите заявяват, че очакват и позиция на Българската национална телевизия по повод "този позорен акт, който се осъществи пред нейните врати." 

"Протестите започнаха спонтанно, но с безпрецедентния унизителен акт спрямо д-р Дариткова показаха уродлив характер. Доказаха, че всъщност тяхната цел е не да постигнат ред в държавата, а да я дестабилизират и разрушат държавността из основи. Тази цел е подчинена на неутолимата жажда за власт на неколцина провалили се в миналото политици, които нямат ясна визия за бъдещето на държавата, а единствено за себе си, сеейки хаос и безредие. 
Мерзкото и оскърбително отношение на облечени в дрехата „протестиращи“ трябва да бъде категорично порицано от цялото ни общество. Пациентите на д-р Даниела Дариткова в провинцията са изключително разтревожени за нея чисто човешки", заявяват от ГЕРБ - Смолян.

От структурите по места един след друг декларириха и във Фейсбук, че застават плътно до нея и заявяват, че изцяло подкрепят стремежа й към единство и диалог в името на една по-демократична България. "Убедени сме, че не улицата ще разреши проблемите в страната ни, а цивилизовани разговори и преговори в неин интерес. Осъждаме остро случилото се пред сградата на БНТ и искаме да бъде потърсена отговорност на провокаторите, които нарушиха демократичните права на един български народен избраник".

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Коментари (7)

Метьо

Метьо

27.07.2020 | 22:04

Ще видим на изборите колко ще я подкрепят

Отговори
1 0
С. А .

С. А .

26.07.2020 | 18:04

И аз искам да съм ....... ! С 2 висши образования.Умна,красива и кадърна .

Отговори
1 0
Симо

Симо

26.07.2020 | 16:13

Болниците имат много голяма нужда от лекари ...

Отговори
1 0
ГУЛЮ ГУЛЮ

ГУЛЮ ГУЛЮ

26.07.2020 | 13:14

ДАРИТКОВА Е В РОЛЯТА НА ПРОСТАТА КЪРДЖАРИЙСКА ПУ..ТКА-- КОЯТО НАЙ НАГЛО ОТИДЕ НА МИТИНГ В КАРЛОВО НА 18.07.2020Г И ДЪРЖА СЛОВО ЗА ДОСТОЙНСТВОТО НА ЛЕВСКИ И НАСЪРЧАВАШЕ БЪЛГАРИТЕ И ХУЛИШЕ ЧАСТ ОТ ТЯХ!!!!! ТАЗИ ПРОСТА КЪРДЖАЛИЙСКА ПУТ...КА КОЯТО Е НАЙ - НЕДОСТОЙНИЯ ДЪРЖАВНИК ПОРУГАЛ ДЪРЖАВЕН СИМВОЛ/ОСТАНАЛА БЕЗМЪЛВНА И БЕЗУЧАСТНА КЪМ ОБИДИТЕ КОИТО НАНЕСЕ БОЙКО БОРИСОВ НАРИЧАЙКИ Я ...... .ТЯ ТРЯБВАШЕ ДА МУ ПОТЪРСИ СМЕТКА И ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКА ЗА ДА ЗАЩИТИ СИМВОЛА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ/ .НИЕ ЦЕЛОКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ТРЯБВА ДА ИМ ПОТЪРСИМ СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ НА НЕЯ И НА МЕНТОРА Й БОРИСОВ...... А КАТО ЧАСНО ЛИЦЕ МОЖЕШЕ ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА КАЖЕ ДА АЗ СЪМ ТАКАВА Т.Е. ПРОСТА КЪРДЖАЛИЙСКА П...УТКА И ОБИЧАМ БОЙКО БОРИСОВ ДА МЕ НАРИЧА ТАКА.ДОВОЛНО Е СЕМЕЙСТВОТО МИ ОТ НЕГОВОТО ПУБЛИЧНО ОПРЕДЕЛЕНИЕ -ДЕЦАТА МИ СА ГОРДИ ЧЕ ОЦЕНКАТА НА МИНИСТЕР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ Е ТАКАВА ЗА МЕНЕ А АЗ КАТО ЖЕНА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЪМ ПОЛАСКАНА..... ТА ДАРИТКОВА Е ДРУГОТО ЛИЦЕ НА ТОЗИ ПЕРСОНАЖ....ТЯ Е СЪЩАТА И МЕТОДИТЕ Й СА СЪЩИТЕ МАТЕРИАЛНИ КОМЕРСИАЛНИ И ПРАГМАТИЧНИ....ГОРКИТЕ МИСИРКИ....ТА КОГАТО ТИ НЕ СЕ УВАЖАВАШ НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ТЕ УВАЖАВА...ИЗЛЕЗЕ НЯКАКЪВ ЗАМ МИНИСТЕР ДА Я ЗАЩИТАВА ЩОТО ВИДИТЕ ЛИ БИЛА КРЕХКА И ЕЛЕГАНТНА ПА И ДАМА БИЛА...НИТО ЕДНОТО НИТО ДРУГОТО Е ТЯ. ТЯ Е ПОЛИТИК И КАТО ТАКЪВ ТРЯБВА ДА ИМА ЛЕКСИКА НА ПОЛИТИК НЕ НА СЕЛСКА СВАХА ...КАТО НЕ МОЖЕ ДА Е ИНТЕЛИГЕНТНА ДА ХОДИ В СМОЛЯН НА КОЛИБАНА И ДА КОПА ФАСУЛЯ...

Отговори
2 1
СУС БЕ

СУС БЕ

26.07.2020 | 12:59

ДАРИТКОВА ВЕЧЕ ИЗДЪРПА САМА КИЛИМЧЕТО СИ ПОД КРАКАТА В СМОЛЯН НЕ ЛЪЖЕТЕ ТОВА Е ПОДКРЕПА ПОД КОМАНДА.....ОТ СОФИЯ...АМА НА НИКОЙ ПОВЯРВАЙТЕ И НА УМ НЕ МУ Е ДОШЛО ДА Я ПОДКРЕПЯ.....ПОКАЖЕТЕ ПОДПИСАЛИТЕ ТОВА ЖЕЛАНИЕ.......

Отговори
3 0
ГЛАСОПОДАВАТЕЛ

ГЛАСОПОДАВАТЕЛ

26.07.2020 | 12:59

Затова един съвет , от обикновен Човек : Госпожи и господа депутати -изявявайте се на работното си място , а то е в ПАРЛАМЕНТА ! Какви са тия участия по ТВ и пусти селски мегдани !?

Отговори
1 0
ЛЪЖА Е

ЛЪЖА Е

26.07.2020 | 12:57

ТОВА СА ГЕРБЕРСКИ ФИШЕЦИ.....ТАМ ВСИЧКО СЕ РЕШИ С ГЛАСОВЕТЕ НА ДПС ...И НАГЛАСАТА НА ОБЩИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ...НО НОРМАЛНИТЕ ГРАЖДАНИ НА СМОЛЯН НЕ Я ОБИЧАТ...... ДОРА ЯНКОВА Е ФАВОРИТА В СМОЛЯН.......ТАЗИ ПОСТИГНА КУПЕНА ПОБЕДА И СЕГА ПРАВЯТ ПОРЕДНИТЕ ФИШЕЦИ...ЩОТО АКО НЕ СИ ГЕРБ ИЛИ ДПС ТУК НЯМА РАБОТА... ИНАЧЕ НАЛИ ВИДЯХТЕ НАРОДНАТА ЛЮБОВ КАК И СЕ ИЗСИПА С ЧЕРПАЦИ....ДА БЯХА Я ОБЪРНАЛИ НА ТАВАН КОЛАТА...ТОВА ЗАСЛОЖАВА ДАРИТКОВА И НЕ САМО......СМОЛЯН ВЕЧЕ НЕ Е ТОЗИ.....НЕ ЛЪЖЕТЕ ..ПОКАЖЕТЕ СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЩЕ СИ ОСКУБЕТЕ КОСАТА.....

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?