Следвайте ни

Децата от Смолян ще карат безплатно ски от първи март

viber icon

Община Смолян и „Пампорово“ АД за седма поредна година организират инициативата за безплатно ползване на ски писти за всички ученици от община Смолян на възраст от 7 до 18 години. Новото е, че от първи март малчуганите ще ползват безплатно, ежедневно и без ограничения две пътнически въжени линии - №3 и №6 до края на зимния сезон. Родителите трябва да отидат до касите на Центъра за информация и услуги на гражданите в община Смолян, за да бъдат оформени документите и да им бъде предоставена безплатна поименна карта, съобщи Виолета Филипова от община Смолян. 

„През годините над 1600 деца, организирани групово и индивидуално, се възползваха от инициативата. „Съвместното реализиране на тази инициатива е от огромно значение за утвърждаването, израстването и развитието на децата ни в практикуването на зимните спортове, което считаме, че е от изключителна важност за възпитанието и здравословния начин на живот на подрастващите. Благодаря и на ръководството на „Пампорово“ АД за грижата към нашите деца“, посочи кметът Николай Мелемов.

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай