Следвайте ни

Жители на Милево: В шок сме, Кольо на мравката път правеше

viber icon

В шок сме от случилото се в селото ни. Не можем да повярваме, че Кольо е сторил такова нещо, той на мравката път правеше. Това разказаха жители на садовското село Милево, където днес по обяд се разигра страшна трагедия. 81-годишният Кольо Рашков простреля съпругата си Добринка в главата, а след това опита да се самоубие. 76-годишната жена почина на място, а Кольо беше откаран с линейка в болница в Пловдив. От там съобщиха, че е жив, ала в критично състояние. 

Случаят е докладван в Окръжна прокуратура - Пловдив. Започнато е досъдебно проидводство, по което, в момента, се извършват действия по разследването. Причините за престъплението се изясняват.

Според запознати Кольо стрелял с пистолет, за който нямал разрешение. Никой не знаел кога и как пенсионерът се е сдобил с него.

Не можем да повярваме, че е сторил такова нещо. Двамата с Добринка бяха скромно и тихо семейство. Живеят със сина си в една къща, като старите са отделно в лятна пристройка. 

Казаха ми, че трагедията се е разиграла точно там, но не знаем каква е причината. Не сме чували за скандали. Кольо е много добър човек и майстор фаянсаджия.

Той е самоук художник и дори в църквата в селото има прекрасна картина на Богородица, направена преди години от него. Не пие, не е конфликтен, разказа кметицата на Милево Анелия Колева. 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?