Следвайте ни

Асфалтират улица „Римски мост” в село Крумово

viber icon

Улица „Римски мост” в село Крумово ще бъде основно ремонтира тази пролет. Началото на дейностите даде кметът на община „Родопи” Павел Михайлов. На церемонията по „първа копка” бяха кметът на селото Румяна Самоковарева, заместник-кметът Неази Таир, общински съветници. 

Ремонтните дейности на 250-метровата отсечка предвиждат подмяна на съществуващия водопровод и полагане на асфалт. Улица "Римски мост" е била чакълирана многократно през последните години. Настилката обаче е компрометирана и на мястото на старите кръпки отново са зейнали дупки.  

„ Улица „Римски мост” посреща и изпраща пътуващите, които всеки ден ползват железопътния транспорт. Хората трябва да се предвижват спокойно, а не да тънат в кал. Затова отсечката ще бъде ремонтирана, като за дейностите са предвидени близо 88 хиляди лева”, кометира кметът Павел Михайлов. По думите му ремонтът трябва да приключи в срок от един месец. 

В Крумово кметът Павел Михайлов подчерта още, че тази година ще бъдат вложени над 300 хиляди лева в проекти за подобряване на инфраструктурата и облагородяване на населеното място. За ремонт на улица „Тунджа” са осигурени 121 хиляди лева. Предстои подмяна на уличното осветление, като средставата са в размер  малко над 80 хиляди лева. Предвидено е още изграждане на зона за отдих на открито и обособяване на спортна площадка за общата сума от близо 115 хиляди лева. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?