Следвайте ни

5 години от официалното откриване на МБАЛ „Уни Хоспитал“

Мисията на лечебното заведение: Всичко за здравето под един покрив

viber icon

На днешния 11 юни се навършват 5 години от официалното откриване на МБАЛ „Уни Хоспитал“.

Екипът на лечебното заведение получи специално поздравление от управителя д-р Красимира Чачова-Ранчева, която припомни, че на днешния ден през 2016 година се сбъдна една от мечтите на хората от региона – да имат нова модерна болница. „Пожелавам от сърце на всички колеги да продължим заедно да даваме най-доброто от себе си, да преминаваме успешно всички предизвикателства, както досега!“ приветства целия персонал на лечебното заведение д-р Чачова. Изложба във фоайето на болницата с картини  д-р Станислав Бадаланов и акустични изпълнения на китара на д-р Иван Панайотов – и двамата лекари в Спешно отделение, са само част от програмата за празника.

За 5 години в лечебното заведение са лекувани 80 000 пациенти, а извършените операции са над 12 000. „Уни Хоспитал“ уверено се превърна в едно от водещите лечебни заведения в страната и първи избор за пациентите.

Основна цел за екипа на болницата е да предложи най-пълноценна и комплексна грижа за здравето на пациентите – от доказани специалисти, прилагащи най-иновативни методи на лечение с помощта на медицинска техника и апаратура от последно поколение, следвайки мисията на лечебното заведение – Всичко за здравето под един покрив.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?