Следвайте ни

15-годишен ученик е с COVID, почина 75-годишен стрелчанин

viber icon

РЗИ Пазарджик информира за двадесет и шест положителни проби за COVID-19. От новорегистрираните седем са хоспитализирани, останалите са поставени на домашна изолация. Пробите са на единадесет жени и петнадесет мъже.

Разпределени са:

Жени, на възраст от 42 до 74 години; от град Пазарджик  - 2, едната е хоспитализирана в „СБАЛПФЗ-Пазарджик“. От град Пещера – 1, от село Радилово – 1, хоспитализирана в МБАЛ „Проф. Д. Ранев“; от град Брацигово – 1; от град Панагюрище – 1,  от село Дюлево – 1; от село Голямо Белово – 1, хоспитализирана в УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов“; от град Велинград – 3, една жена е хоспитализирана в „МБАЛ-Велинград“. 

Мъже, на възраст от 15 до 79 години; от град Пазарджик – 3. От град Велинград – 3, един е хоспитализиран в „МБАЛ-Велинград“; от град Брацигово - 1; от град Пещера – 1, от село Радилово – 1, хоспитализиран в МБАЛ „Проф. Д. Ранев“; от град Сърница - 1; от град Панагюрище – 5, един мъж е хоспитализиран в МБАЛ „Уни Хоспитал“, позитивен е и ученик на 15 години от  ЕГ „Иван Вазов“ – Пловдив.

Починал е мъж на 75 години от град Стрелча, хоспитализиран в МБАЛ „Уни Хоспитал“. Мъжът е с придружаващи заболявания артериална хипертония и състояние след мозъчен инсулт.

Здравната инспекция призовава жителите на област Пазарджик да спазват противоепидемичните мерки.

Коментари (1)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?