Следвайте ни

11 новозаразени с COVID-19 в област Пазарджик

viber icon

През последното денонощие в област Пазарджик са потвърдени единайсет положителни проби за Коронавирус.

В община Пазарджик има три положителни резултата. Два от град Пазарджик -  мъже на 32 и на 55 години и жена на 39 години от село Говедаре. Всичките са поставени в домашна изолация.

От община Велинград са четири положителни проби. Те са на мъж от село Грашево на 78 години, жена на 58 години от село Драгиново, двамата хоспитализирани в „МБАЛ-Велинград“, мъж на 61 години от село Драгиново и мъж на 72 години от град Велинград, поставени на домашна изолация.

Жена на 73 години от град Ракитово е хоспитализирана в „СБАЛПФЗ-Пазарджик“.

Друга жена на 31 години от град Панагюрище е преведена за лечение в МБАЛ „Уни Хоспитал“ - Панагюрище.

От община Белово в „МБАЛ-Пазарджик“ са хоспитализирани: жена на 53 години от село Габровица в Инфекциозно отделение на лечебното заведение и мъж на 65 години от с. Момина клисура в ОАИЛ.

Изпратени на 10.07 са 62 проби за изследване в Национална референтна лаборатория – София, Микробиологична лаборатория – „Уни Хоспитал“ гр. Панагюрище и в Лабораторията по вирусология към ДКЦ „Пълмед“ ЕООД  гр. Пловдив. 

Поставени под карантина за деня са 31 лица, а общият брой на лицата под карантина за областта е 1072.

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?