Следвайте ни

Община "Марица" издига авторитета на местната власт

viber icon

Приветствам Ви с Деня на българската община – 12 октомври. Днес се връщаме към историята на този празник в далечната 1882 г., когато в брой 117 на Държавен вестник е публикуван първият Закон за общините и градското управление.

На този ден, който честваме от 15 години, се гордеем с постиженията в административното обслужване на община „Марица“. 

Удовлетворен съм, че въпреки факта, че селищната ни система е една от най-младите у нас - само на 33 години, тя вече е с утвърдени традиции на институция, която работи в името и в защита на интересите на жителите си.

Мотивирани от желанието си за предоставяне на все по-качествени услуги, служителите в общинската администрация, със съпричастност решават проблемите на хората. С вниманието си и грижата си за тях община „Марица“ издига на ново, по-високо ниво авторитета на местната власт и мотивира гражданската активност.

Общинската администрация и Общински съвет „Марица“ продължават да работят заедно, в пълен синхрон и единствено и само в полза на жителите. 

Пожелавам на всички трудещи се в тази нелека сфера здраве, търпение, всеотдайност и пълно себеотдаване и отговорност при изпълнение на професионалните им задължения!

Честит празник!

Кмет на община „Марица“

Димитър Иванов

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?