Следвайте ни

Кметът на "Марица" Димитър Иванов с поздравление за празника на общината

viber icon

На 25 март празнуваме светлия християнски празник Благовещение и 34 години от създаването на нашата селищна система. Винаги съм считал за щастливо знамение факта, че празникът на Община „Марица“ се чества именно в деня, когато Дева Мария получава благата вест за раждането на очаквания Спасител на човечеството, сина Божий – Иисус Христос. За мен това е знак, че нашата община ще продължи да се развива и да става все по-красива, перспективна и привлекателна за живеене.

Искам да Ви уверя, че няма да допусна нарушаването на суверенитета на Община „Марица“! Дал съм обещание пред себе си и пред Вас, че ще се боря с всички сили срещу опитите за посегателство и отнемане на независимостта на младата ни селищна система и присъединяването й към община Пловдив. За мен това е приоритет от първостепенна важност, който ще отстоявам, докато съм начело на Община „Марица“!

Другата цел, която съм си поставил е да браня спокойствието и комфорта на жителите - от най-малките до най-възрастните. Всичко, което сме постигнали досега е повод за гордост, но и основание за още по-мащабни проекти занапред!

Удовлетворен съм, че в тази нелека година на ограничения, наложени ни от световната пандемия от коронавирус, ние станахме по-единни. Както едно семейство се сплотява във времена на изпитания, така и ние се обединихме в името на по-доброто бъдеще на община „Марица“!

Убеден съм, че всички ние заедно ще успеем да излезем от този период на предизвикателства по-добри, по-човечни и по-силни и с вяра, кураж и надежда ще продължим да градим европейския и модерен облик на община „Марица“!

Желая Ви здраве и благоденствие!

Честит празник!

Кмет на Община „Марица“

Димитър Иванов

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?