Следвайте ни

Общинското ръководство на ГЕРБ в Куклен с декларация до членове и симпатизанти

viber icon

Общинското ръководство на ГЕРБ- Куклен в лицето на общинския ръководител Тодор Лозанов и организационния секретар Илия Димов излезе с декларация до членовете и симпатизантите на ГЕРБ в общината, в която се казва: ПП ГЕРБ не е била и няма да бъде за продан. В момента ръководството на ПП ГЕРБ - Куклен се оглавява от хора, които са членове на партията от нейното основаване, членове които са преминали през младежките й организации. Онези, които се опитаха да употребят местната структура през 2015 година за собствените си лични цели, вече са в историята. Те не са членове, съгласно решение номер 99-00-ГИК-020 от 12.02.2019 г. на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.

„За всички нас от ГЕРБ – Куклен е успех привличането на действащ кмет в нашите редици, привличането на действащ председател на Общинския съвет също, защото така показваме, че общинската организация се развива, а не затъва в блатото на междуличностни интереси и не се поддава на опитите на задкулисни кукловоди, които нямат нищо общо с нейната партийна структура.

ПП ГЕРБ е прозрачна партия, която е доказала че може да управлява и да гради България. В община Куклен бяха допуснати грешки, предоверихме се на самозванци и позволихме да ни отнемат това, което с толкова труд членовете на партията съградиха.  Сега е време да върнем ГЕРБ - Куклен на нейните членове, да обогатяваме партийната структура с нови членове, с нови идеи. Време е да върнем дебатите и разискванията.

Убедени сме, че ГЕРБ Куклен, заедно с кмета Мария Белчева, ще работи за решаване на реалните проблемите на нашата община, ще търсим нови инвестиции за подобряване на инфраструктурата и повишаване качеството на живот на жителите, без оглед на тяхната партийна принадлежност. Защото ПП ГЕРБ винаги е работила ЗА всички български граждани, за разлика от други партийни организации.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?