Следвайте ни

Обръщение на Елена Филева, кандидат за кмет на Община Куклен

viber icon

Уважаеми жители на община Куклен,

На 27-ми октомври 2019 г. всички ние ще имаме възможността с гласа си да поставим ново начало и да определим бъдещето на Куклен. Това е денят, който дава шанс да бъде направена дългоочакваната промяна в управлението на общината. Шансът ни е уникален, защото не са много населените места, където след години на застой може да започне реално съзидание.

Кукленци имат право на съвременен и открит начин на управление - за нови идеи, за добри проекти, за качествени хора, за воля за работа в името на човека. Съзнавам напълно всичко това, нямам колебание да се изправя пред вас и открито да поискам подкрепа.

Уверявам ви - имам решимостта да отворя Общината за гражданите и в следващите 4 години заедно да чертаем нейното развитие. Готова съм да поема тази отговорност, поделена с вас, гражданите на община Куклен. Защото Община Куклен притежава потенциал да бъде превърната в уютно и комфортно място за нашите родители, модерно, динамично и перспективно - за младите хора и децата, атрактивно за инвестиции, за бизнес и за развитие на туризма. 

Скъпи съграждани и приятели,

Прозрачността и гражданският контрол ги няма днес! Няма и визия за бъдещето, а идеята „Всички заедно за Община Куклен“ бе предадена!

С всички сили ще работя за повишаване на доходите и привличане на инвеститори. Ще подобря сигурността и общинската инфраструктура, а мои приоритети ще бъдат:

грижа за хората;

образование за младите;

добра бизнес среда.

Последните 6 години живея с вашите проблеми. Станах една от вас. Вашите проблеми са и мои и знам как да ги реша! А вие добре знаете как се поставя ново начало.

Нека превърнем Куклен в едно привлекателно и по-добро място за живеене! Нека бъдем община, където младите имат своето БЪДЕЩЕ!

Елена Филева

Канддат за кмет на Община Куклен

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?