Кметицата на Община Куклен стана член на ГЕРБ

Събрание за издигане на кандидати за  членове на Европарламента проведе общинската организация на ГЕРБ в Куклен. На събранието присъстваха  народните представители  ген. Константин Попов, Запрян Янков,  областният координатор Георги Мараджиев,  ръководителите на МГЕРБ-Владимир Пильов и ЖГЕРБ-Евелина Апостолова. В залата дойдоха и кметът на Куклен Мария Белчева и председателят на Общинския съвет – Стефан Куцинов, които от вчера са членове на ПП ГЕРБ. Преди номинирането на кандидатите за евродепутати областният координатор  обяви смяната на общинското ръководство. От поста  общински ръководител е свален Пламен Гошев и на негово място е утвърден Тодор Лозанов, организационен секретар  на новото временно ръководство ще бъде Илия Димов. Мараджиев им пожела успех, много търпение  и с кураж да се изправят срещу предстоящите  трудности. Той допълни, че според него след тази смяна,  общинската организация на ГЕРБ-Куклен ще тръгне обединена към предстоящите избори и ще постигне едни много добри резултати.

„Добрите резултати, победата на евровота са важни, за да гарантираме, че стабилното управление на страната ще продължи, бе категоричен ген.Попов. Той допълни, че увеличеният брутен вътрешен продукт и ръстът на инвестиции не са просто даденост, а резултат от съвместните усилия на правителството на Бойко Борисов, народните представители от ГЕРБ и местната власт.

„Ние от ГЕРБ имаме за цел да надградим това, което имаме до сега – 6 евродепутати, но това зависи само от вас. Бъдете активни и не се поддавайте на провокации, знам, че успехът е на наша страна, призова присъстващите Запрян Янков.

„Няма община в България, която да не е реализирала инфраструктурен проект през този мандат, да не е получила пари за подобряване на средата на живот, без значение от политическата принадлежност на кмета, каза областният координатор и кмет на Стамболийски Георги Мараджиев и допълни, че община Куклен не прави изключение.

Думите му бяха допълнени от генерал Попов, който уточни, че с решение на Министерски съвет  за Куклен са били отпуснати близо1 милион лева за инфраструктурни обекти. Парите са били от държавния бюджет за 2017 година.  350 000 лв. от отпуснатите средства са предназначени за реконструкция и ремонт на улици в индустриалната зона, която е част от "Тракия - икономическа зона". Останалите близо 650 000 лв. са предвидени за шест улици в град Куклен. По думите му с тези инвестиции общината ще осигури по-добра пътна инфраструктура, както за жителите на града, така и за бизнеса.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?