Следвайте ни

Д-р Емил Кабаиванов на 60, стотици му пожелаха да бъде здрав

viber icon

Кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов отпразнува важен юбилей. На сакралната дата 12012021 той навърши 60 години, а телефонът му и социалните мрежи, на които е член, прегряха от поздравления. Стотици се обадиха, писаха и благославяха по случай рождения му ден. А нумеролози видяха в повтарящата се 12-тица огромна символика, числото 12, особено, когато се повтаря, носи огромна енергия за преобразуване на ключови взаимоотношения, 12 е даряващо кураж, амбиция и водачество.

Първи рано сутринта  го поздравиха съпругата  му Станимира и синът Станислав. Станимира публикува във ФБ любима семейна снимка с пожелание „ Кабаиванов Старши да е жив и здрав, а ние с Кабаиванов Младши го обичаме и му пожелаваме да е здрав“, написа тя.

Кметове на населени места, колеги от общини от цяла България, ръководители на институции и ведомства, народни представители,  десетки граждани на Подбалкана от Калофер до Клисура отправиха поздравления и изпратиха цветя.

Заради стриктно спазване на противоепидемичните мерки Кабаиванов не посрещна гости, но прие с радост и благодарност всяко обаждане.

Д-р Емил Кабаиванов  посреща юбилея  си удовлетворен от постигнато като кмет на община Карлово четвърти мандат, уверен, че може да даде сили и енергия, за да бъде Розовата долина от Калофер до Клисура едно от най-добрите места за работа и живеене в България. Увереност за това му дадоха колегите, общинските съветници, народните представители, които го поздравиха. Те му пожелаха  да запази духът си висок, умът силен, сърцето си отворено, да бъде все така съзидателен и обединяващ, за да осъществи своите начинания. Да бъде здрав, му пожелаха всички те.

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Шопов

Шопов

13.01.2021 | 19:41

Кмета Негодник

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?