Следвайте ни

В „Левски“ посрещнаха тържествено първи, пети и осми клас

viber icon

С много настроение и вълнение учениците и учителите в  хасковското СУ „В. Левски“ започнаха новата учебна година, въпреки нестандартното начало.  За пръв път на тържеството в двора присъстваха само учениците от първи, пети и осма клас. По традиция празникът започна с посрещането на знамето на училището, след което бе издигнат и Националният трибагреник. Водосвет за здраве и благодат отслужи от отец Никола.


Гост на тържеството бе заместник- областният управител Митко Петров.   Той поздрави учениците и учителите за новата учебна година. В приветственото си слово той заяви: „Мили деца, предстои Ви една година, в която ще усвоите много знания и ще намерите много приятелства. Ще имате уроци и забавления, но в края на годината ще осъзнаете колко сте пораснали и колко много сте научили.“ 

На по-големите ученици той пожела да бъдат активни в училище, да се занимават с извънкласни дейности и да развиват заложбите и уменията си. Митко Петров пожела на всички много здраве, много късмет и на добър час. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?