Следвайте ни

Условна присъда на 17-годишен с дрога, ударил полицай 

viber icon

17- годишен, ударил полицай при задържането му с дрога, получи  наказание „лишаване от свобода“ срок от 4 месеца, отложено за 1 година и 6 месеца. Момчето получи и  „обществено порицание“  пред съучениците. Решението е на Районния съд в Хасково.  

Д.П.П.се признал за виновен, че при условията на продължавано престъпление, държал високо рискови наркотични вещества – коноп /марихуана, канабис/ с нетно тегло 27 грама. За това му бе определено  наказание „лишаване от свобода“ за срок от 4 месеца, отложено за срок от 1 година и 6 месеца, както и кумулативно предвиденото наказание „обществено порицание“.  Осъден е и за това, че 26 януари т.г. е  причинил на полицай лека телесна повреда

Определението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване.

            

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (2)

Това е мамино синче

Това е мамино синче

14.06.2021 | 19:25

Присъда ефективна трябва да има за родителите на "героя". Това нещо е изпуснато от тях и РОДИТЕЛИТЕ са виновни при всички случаи като този! Въпроса не е само да се роди дете - то ТРЯБВА и да се възпита!

Отговори
2 1
Голяма  защита

Голяма защита

14.06.2021 | 18:52

На държавния орган няма що. Следващия път порасналия вече не седемнайсет годишен ще си позволи повече шамари на поклицая защото знае че правосъдието е на негова страна. Морее аз да съм на местото на полицая.

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?