Следвайте ни

Тиктокър в листата на ГЕРБ, Стефан Димитров трети 

viber icon

Обновена листа от 16 кандидати внесе коалиция ГЕРБ-СДС   в РИК - Хасково за предстоящите на 11 юли избори на НС. В нея е Живко Спасов, общински съветник в Ивайловград  и тиктокър с над 200 000 последователи. 

Водач е Делян Добрев, второ място е за д-р Георги Станков, който на последните избира събра рекордно много преференции. Трети е Стефан Димитров. Четвърти в листата е зам.-кметът на Хасково Динко Тенев. Място в нея имат още д-р Стефка Здравкова, бившият областен управител и ексдепутатите Евгения Ангелова и Митко Полихронов. 

За Стефан Димитров каузата в НС е Зелената сделка, от която да се възползва регионът, за да се запазят стотици работни места и развие икономиката.

"Хората в "Марица изток" са в риск да останат без работа, синдикатите са готови на стачка. Искам да кажа  на всички кандидати за депутати, че не трябва да мислят за Зелената сделка само като възможност за инвестиции, а като ангажимент и отговорност към хората, които в момента се трудят в енергетиката", коментира Димитров. 

Както винаги, залагаме на местни хора, ще се борим за 3 мандата, каза областният лидер на ГЕРБ и водач Делян Добрев. Нашата кампания ще бъде, както винаги, позитивна и градивна. Не се съмнявам, че ще бъдем отново първа политическа сила, каза още той.

Ето кой кой е в листата:

12.    Гергана Илиева Петрова- педагог – Хасково

Гергана Петрова е от Хасково. Магистър по математика към СУ „Св. Климент Охридски“,  специализация: Учител по математика и информатика. Гергана Петрова е директор на ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ Хасково. Общински съветник от ПП ГЕРБ в общински съвет Хасково. Омъжена с две деца.

13.    Д-р Мариян Дойчев Кръстев – ветеринарен лекар – Свиленград

Д-р Мариян Кръстев е от Свиленград, дипломиран ветеринарен лекар от Тракийски университет Стара Загора, работи в ОДБХ Свиленград, общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет Свиленград, владее английски и руски език. 

14.    Мария Йорданова Белчева – икономист – МГЕРБ Любимец

Мария Белчева е от Любимец. Бакалавър от Университета по хранителни технологии, специалност „Индустриален мениджмънт“ с професионална квалификация инженер - мениджър. В момента учи магистътска степен в УХТ, специалност „Корпоративен бизнес и предприемачество“. Владее английски език, семейна.

15.    Емил Димитров Френгов – инженер- химик – МГЕРБ Димитровград

Емил Френгов е от Димитровград. Общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет Димитровград. Магистър инженер-химик от Химикотехнологичен и металургичен университет  София (ХТМУ). Работи във фирма за производство и флексопечат на термо-свиваеми фолиа и опаковки. Владее английски език.

16.    Георги Валентинов Димитров – футболен съдия – МГЕРБ Хасково

Георги Димитров живее в с. Стамболийски, община Хасково. Бакалавър- специалност “Педагогика на обучението по физическо възпитание”, квалификации: ски инструктор, спортно ориентиране, инструктор по кану каяк, сърф и водни спортове, бадминтон, тенис, футбол и др.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (3)

Буци

Буци

08.06.2021 | 11:25

Не се ли накраде ма, ветеринарке ?

Отговори
0 0
Чеверме

Чеверме

07.06.2021 | 21:25

Когато агнето се завърти на шиш.Тогава .

Отговори
1 0
Агнето

Агнето

07.06.2021 | 20:03

Това ли е дъното за ГЕРБ? Кога ще разследват Делян Добрев?

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?